Even terug in de tijd…

En zo gaan we ineens qua gevoel vijf jaar terug in de tijd. Ok, wat subtiele verschillen natuurlijk, deze keer geen zwangerschap zoals destijds wel (van Annika) 😉
We staan opnieuw aan de vooravond van een nieuw avontuur. Want morgen begint Dennis te werken bij Victorinox: Een nieuwe baan, in een ander deel van Zwitserland, en uiteindelijk dus ook weer een nieuwe stap in ons leven. Met gemengde gevoelens kijken we vooruit. We hebben veel opgebouwd in de afgelopen vijf jaar en zullen opnieuw iets achter ons moeten laten. Toch doen we dit vol vertrouwen, na vijf jaar kunnen we zeggen dat in elk geval de goede contacten in Nederland zijn gebleven, en in sommige gevallen zelfs hechter zijn geworden. We hopen dat het ons met onze nieuw gemaakte contacten nu net zo zal vergaan als in 2010. we gaan opnieuw een heftige tijd tegemoet waarin Dennis en ik elkaar alleen in de weekenden konden zien. Maar ook een tijd vol hoop, verwachting en gezonde spanning. Met als het goed is over een half jaar een nieuw thuis, waar we weer kunnen opbouwen en samen (zij het op afstand) met onze oude en nieuw gemaakte vrienden verder kunnen gaan.

Over Astrid

In augustus 2010 geëmigreerd met man en 4 kinderen naar Zwitserland, op zoek naar een manier om werk- en levenservaring te delen en te vergroten.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie